The Economic Board VR / 360° Video Experience

Watch video in VR
1279
16.12.2018

It Takes A Keen Eye

Het onmogelijke is mogelijk gemaakt… The Economic Board was op zoek naar een Virtual Reality videoproductie specialist die binnen 1.5 maand, van het eerste contact tot oplevering, een omvangrijke impressie kon maken van wat de regio Arnhem/Nijmegen/Wageningen te bieden heeft op het gebied van food, health en energy.

Rekening houdend met de belangen van bijna 30 partners was de totstandkoming van het script een wervelend proces, maar in goede handen van onze regisseur Geert van der Heijden. Ook de complexe drone-shots en ruim 15 filmlocaties vormden binnen de planning een uitdaging.

“Regiomarketing biedt met Virtual Reality nieuwe mogelijkheden waardoor visueel veel diepere indrukken worden gecreëerd in het brein van de ontvanger. En deze VR-film is de first-of-its-kind!”

Tijdens het Velo City event in Arnhem en Nijmegen kreeg een internationaal gezelschap van 30 burgemeesters en ministers de primeur van het eindresultaat. The Economic Board peilde de reacties en vroeg wat men gezien had.

Boele Staal, waarnemend burgemeester van Arnhem: “In een hoog tempo zie je bijna alles in onze regio en wat ik het mooie daarvan vind is dat je ziet hoe je industrie en wetenschap kunt koppelen en dienstbaar kunt maken aan elkaar.”

Marianne Borgen, burgemeester van Oslo: “It is amazing, you feel that you are really in the room, and you get a lot of information. I think it is also an ideal way to show what you want to achieve in the future.”

Jan Vermeulen, burgemeester van het Vlaamse Deinze: “Een fantastische regio die zijn tijd ver vooruit fietst!”

De film wordt komend jaar actief ingezet als PR-tool op partner meetings, beurzen en conferenties.

Check de volledige case op onze site: https://viemr.com/portfolio/the-economic-board/

Show more

About GizmoVR

GizmoVR is a software development company focused on consumer products, mobile applications, virtual reality apps and games. Company’s portfolio includes GizmoVR video player, Bluelight game, and others.

GizmoVR Ltd.
84 Spyrou Kyprianou
4004, Limassol Cyprus
help@gizmovr.com