360 Graden Music Video | Bertjan & Michel Een moment met mama | 360 Graden Clip

Watch video in VR
886
04.07.2018

De 360 graden versie van de clip van Bertjan & Michel - Een moment met mama.
Video Made by ANRO Productions VOF 2018

Bertjan en Michel hebben een 360 graden videoclip bij hun nieuwe track 'Een moment met mama' . En da's bijzonder, want in de videoclip kun je zélf bepalen wat je wilt zien, door met je muis door het beeld te slepen, met je telefoon rondkijken of met je vinger het beeld draaien via de Youtube App. Hartstikke nieuw - en leuk !

Wat is 360 graden video?

360 graden video is een nieuwe technologie die de mogelijkheid biedt om interactieve video’s te maken. Door middel van navigatie binnen de 360° video, krijgt de gebruiker het idee alsof hij de camera in eigen handen heeft. Oneindig veel nieuwe mogelijkheden ontstaan door deze nieuwe manier van filmen. Om 360 graden video’s te ontwikkelen wordt er gebruik gemaakt van 6 camera’s. De camera’s hebben een fish eye lens en worden in een camerahouder geplaatst. De camera’s moeten in precies dezelfde hoek worden geplaatst om het totale gebied te overlappen. De 6 afzonderlijke video’s worden verwerkt tot één geheel. De video biedt hiermee de mogelijkheid om te zien wat er aan de voorkant, achterkant, links, rechts, boven en beneden gebeurt. Vervolgens wordt de video gesynchroniseerd om het geluid en de video kloppend te krijgen om een 360° ervaring te kunnen beleven. Dit komt overeen met een fulldome video of panorama foto. Met behulp van de laatste technologie van hard- en software is navigatie binnen de video mogelijk. De video’s kunnen worden bestuurd met de muis of het toetsenbord en geeft de gebruiker de mogelijkheid om actief deel te nemen.

Bertjan en Michel - Een moment met mama
Productie, muziek & Clip :
ANRO Productions VOF 2018
Tekst: Harry Gerritsen

Show more

About GizmoVR

GizmoVR is a software development company focused on consumer products, mobile applications, virtual reality apps and games. Company’s portfolio includes GizmoVR video player, Bluelight game, and others.

GizmoVR Ltd.
84 Spyrou Kyprianou
4004, Limassol Cyprus
help@gizmovr.com