3D-virtuaalikierros maailman moderneimmalla välipalatehtaalla (3D-lasit tarvitaan)

Watch video in VR
1590
02.04.2018

Katso video 3D-laseilla 3D-katselutilassa ja nauti kokemuksesta. Parhaan VR-videokokemuksen saavuttamiseksi kannattaa videon katseluun käyttää Daydream View'ta (tuetulla puhelimella), Google Cardboardia tai PlayStation VR:ää. Varmista, että käyttämässäsi laitteessa on YouTube-sovelluksen uusin versio.
..............................

Valion innovatiivisuus herää uudessa R2 välipalatehtaassa henkiin monin tavoin. Tehdas on ympäristöystävällisyydeltään huippuluokkaa - materiaali- ja energiatehokkuus sekä hävikkien hallinta on huomioitu tehtaassa monin tavoin. Modernin teknologian myötä Valio saa ainutlaatuisen tuotekehitysosaamisensa tulevina vuosina täysimääräiseen käyttöön. Se näkyy myös kuluttajille Suomessa ja maailmalla ennennäkemättöminä välipalatuotteina. Uudessa tehtaassa myös perinteet ja innovatiivisuus paiskaavat kättä. Pian viisikymppinen koko kansan suosikki Valiojogurtti® saa kunnian olla ensimmäinen tuote, jota uusi tehdas valmistaa kotimarkkinoille.

Show more

About GizmoVR

GizmoVR is a software development company focused on consumer products, mobile applications, virtual reality apps and games. Company’s portfolio includes GizmoVR video player, Bluelight game, and others.

GizmoVR Ltd.
84 Spyrou Kyprianou
4004, Limassol Cyprus
help@gizmovr.com